Deze website is samengesteld door:

Hans Hockx

Noloc erkend loopbaanprofessional en gecertificeerd eCoach, met vele jaren ervaring als loopbaanadviseur, trainer, coach, MD-adviseur, P&O adviseur en leidinggevende.

Loopbaanwerkplaats is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar verdere ontwikkeling in hun werk of bij het (opnieuw) vinden van een passende baan. Want werk is belangrijk. Niet alleen om in je levensonderhoud te voorzien maar ook om stappen te maken in je professionele ontwikkeling, persoonlijke groei en duurzame inzetbaarheid. Allemaal peilers voor een waardevolle loopbaan. 

Je vindt hier veel vrij beschikbare informatie, oefeningen en voorbeelden voor persoonlijk gebruik. Heb je meer hulp nodoig? Zoek dan in het beroepsregister van Noloc naar een erkende loopbaanprofessional in jouw regio. De link staat in de blauwe balk onderaan de pagina.

Meer weten over mijn beroepsmatige achtergrond? Je vind me (uiteraard!) op LinkedIn en op Twitter waar ik vooral informatie zoek en deel over werkgelegenheid en ontwikkelingen op arbeidsmarkt.

Contact

Gebruik dit formulier om je vraag te stellen. Het formulier wordt alleen verzonden als alle verplichte velden zijn ingevuld. Ik reageer zo snel mogelijk.

Required
Required
Required
Required