Dit is de website van:

Hans Hockx

Noloc erkend loopbaanprofessional en gecertificeerd eCoach, met vele jaren ervaring als loopbaanadviseur, trainer, coach, MD-adviseur, P&O adviseur en leidinggevende.

Ik vind het uitdagend en boeiend om mensen en organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling. Bij loopbaanwerkplaats richt ik me op de ontwikkeling van mensen in hun werk of bij het (opnieuw) vinden van een passende baan. Want werk is belangrijk. Niet alleen om in je levensonderhoud te voorzien maar ook om stappen te maken in je professionele ontwikkeling, persoonlijke groei en duurzame inzetbaarheid. Allemaal peilers voor een waardevolle loopbaan. 

Je vindt hier veel vrij beschikbare informatie, oefeningen en voorbeelden voor persoonlijk gebruik. Daarnaast kan ik je helpen met professionele dienstverlening op het gebied van loopbaanadvies, persoonlijke coaching en 'on-the -job' eCoaching. 

Meer weten over mijn beroepsmatige achtergrond? Je vind me (uiteraard!) op LinkedIn en op Twitter waar ik vooral informatie zoek en deel over werkgelegenheid en ontwikkelingen op arbeidsmarkt.

Contact

Gebruik dit formulier om je vraag te stellen. Het formulier wordt alleen verzonden als alle verplichte velden zijn ingevuld. Ik reageer zo snel mogelijk.

Required
Required
Required
Required